Zest Menu Printemps 2012 English .pdf


Nom original: Zest_Menu Printemps 2012 English.pdfTitre: Diapositive 1Auteur: Panda

Ce document au format PDF 1.5 a été généré par Microsoft® Office PowerPoint® 2007, et a été envoyé sur fichier-pdf.fr le 22/05/2012 à 11:54, depuis l'adresse IP 88.209.x.x. La présente page de téléchargement du fichier a été vue 1086 fois.
Taille du document: 222 Ko (2 pages).
Confidentialité: fichier public


Aperçu du document


Carte Zest
LUNCH FORMULA 12.00 - 2pm
Today’s special 12,00 € - including beverage 14,00 €
Dish from the menu with astérisque * 12,00 €
Glass of wine, draught beer, soda 3,00 €
Starters
10.00 €

Assortment of fried Asian tapas, sweet chili sauce

11.00 €

« Belle Niçoise » salad with Méditerranean flavors, tuna, egg, olives and anchovy
Warm Goat cheese salad, nuts, grapes and crispy country bread

11.00 €

Fresh homemade marinated Salmon, young shoots, lemon cream with herbs

12.00 €

Exotic salad (avocado, prawns, grapefruit, pineapple, cocktail sauce)

13.00 €

*Tomatoes « cœur de Bœuf » and mozzarella « Buffala », rocket salad & pesto coulis 12.00 /13.00 €
Semi-cooked Foie gras, figs coulis and red onions compotée

14.00 €

Beef carpaccio and parmesan shavings with virgin oil

14.00 €

Zest Burger, an absolute must
*Classic (Beef 180g, lettuce, Tomatoes, Onions, Zest sauce)
12.00 /18.00 €
Végétarian (Lettuce, Tomatoes, Onions, Guacamole, goat cheese, seasonal vegetables)
14.00 €
Cheese ((Beef 180g, cheddar, lettuce, Tomatoes, Onions, Zest sauce)
19.00 €
Bacon (Beef 180g, bacon, lettuce, Tomatoes, Onions, Zest sauce)
19.00 €
Deluxe (Beef 180g, foie gras, lettuce, Tomatoes, Onions, Zest sauce)
21.00 €
Optional : Cheddar, bacon, egg , guacamole

1.00 €

Optional toppings not applicable on the classic burger for lunch at 12€

Pasta and Risotto
*Bolognese spaghetti

13.00 €

Ravioli with bourrache and cream sauce

15.00 €

Creamy vegetable risotto « Tutti verduri » with mascarpone

16.00 €

Spaghetti with sauteed garlic, prawns and fresh tomatoes

19.00 €

Main courses
Meats
Marinated Chicken on skewer with lime and coriander

19.00 €

*Beef tartar (180g)

19.00 €

Veal scallop “Milanaise” « elephant ear »

21.00 €

Roasted duck breast, balsamic reduction with honey and caramelized apple

22.00 €

Entrecôte beef (280g) pepper sauce

23.00 €
*Choice of accompaniment

Fish & Seafood
* Seared Salmon, virgin sauce with olive oil

17.00 €

Seabream filet with virgin sauce with olive oil

19.00 €

Crispy Nem with Seabass filet, sweet chili sauce and Asian salad

20.00 €

Parillada « Mixed Grill » Seabream, scampi, squid with parsley, salmon

24.00 €
*Choice of accompaniment

Choice of accompaniements
French fries
Green salad
Dauphinois of sweet potatoes
Fresh green beans sautéed in garlic and parsley
Sautéed rice with small crispy vegetables

Desserts
Gourmet coffee (espresso with 4 mini desserts)
Gourmet coffee « prestige » served with a Cognac 4 cl

4.00 €
12.00 €

Fresh fruit smoothie

5.00 €

Chocolate mousse with caramelized pears

5.00 €

Strawberry tart, chantilly cream

5.00 €

Warm Apple « Tatin » tart, chantilly cream

7.00 €

« Moelleux » of chocolate and vanilla ice-cream

8.00 €

Fresh fruits coque with hot chocolate

8.00 €


Aperçu du document Zest_Menu Printemps 2012 English.pdf - page 1/2

Aperçu du document Zest_Menu Printemps 2012 English.pdf - page 2/2




Télécharger le fichier (PDF)


Zest_Menu Printemps 2012 English.pdf (PDF, 222 Ko)

Télécharger
Formats alternatifs: ZIP



Documents similaires


zest menu printemps 2012 english
menus brunch lunch 7feb 2
carte chicoree printemps ete 2014
carte flore printemps ete 2014
anglais restaurent
menu bba anglais

Sur le même sujet..