Our finest produce 2 .pdf


Nom original: Our finest produce 2.pdf
Titre: Microsoft Word - Our finest produce 2
Auteur: Rachid kandy

Ce document au format PDF 1.3 a été généré par Word / Mac OS X 10.7.5 Quartz PDFContext, et a été envoyé sur fichier-pdf.fr le 03/11/2013 à 20:02, depuis l'adresse IP 197.253.x.x. La présente page de téléchargement du fichier a été vue 509 fois.
Taille du document: 8.6 Mo (1 page).
Confidentialité: fichier public


Aperçu du document


 
                   
 
 
 
 

 

Les HUÎTRES K ANDY
PREMIUM OYSTERS
                         
 
 

Quality  Assured  
 

All  of  our  oysters  are  farmed  in  approved  export  
 
waters  meeting  strict  E.U.  (European  Union  
                                                                                                                   
                                             Inspection  
                                               S      ervice)  
                             s      tandards.  
           
Our  
e
xport  
p
roduct  is  packed  in  approved  packing  
 
facility.  
Strict  HACCP  programs  control  our  entire  
 
domestic  
and  export  procedures.  
 
 
Morocco  
has  adopted  an  internationally  accepted  
 
Quality  
assurance  program  for  the  reduction  of  food  
 
safety  
risks  of  shellfish  consumption.  This  program  
is  c   arried  out  by  l’Institut  of  Recherche  Halieutique  
 
(INRH)  allowing  Moroccan  Shellfish  to  enjoy  an  
 
enviable  
food  safety  record.  
 

   

 
 
 
 
 
 

D a k h l a

B a y



S o u t h e r n

M o r o c c o

Sustainability  
We  are  committed  to  supplying  superiority  of  
oysters  from  an  exceptional  clean  green  
environment,  implementing  organic  practices,  in  our  
growing,  harvesting  and  packing  environments.  
The  sustainable  management  of  Moroccan  coastline  
is  of  great  importance  to  us.    We  are  totally  
committed  to  working  with  the  natural  
environment,  for  long  term  sustainability.  
 

Distribution  
Cold  chain  compliance  is  important  to  us,  we  work  
closely  with  transport  companies  to  ensure  product  
temperature  and  handling  is  of  the  expected  
standard.  
Whole  live  Pacific  Oysters  should  be  stored  at  3  to  4°  
celsius  and  will  keep  for  up  to  10  days  from  harvest  
date.  

www.leshuîtreskandy.com

 


Aperçu du document Our finest produce 2.pdf - page 1/1

Télécharger le fichier (PDF)










Documents similaires


our finest produce 2
declaration anglais
presentation  cacao en
tmrees15 cfp
presenation plasterboard
fca 2016 corporate presentation eng

Sur le même sujet..