recette Adnot (English) .pdf


Nom original: recette Adnot (English).pdfTitre: Microsoft Word - recette Adnot (English).doc

Ce document au format PDF 1.3 a été généré par Word / Mac OS X 10.11.2 Quartz PDFContext, et a été envoyé sur fichier-pdf.fr le 11/07/2016 à 08:50, depuis l'adresse IP 217.128.x.x. La présente page de téléchargement du fichier a été vue 350 fois.
Taille du document: 2.8 Mo (1 page).
Confidentialité: fichier public


Aperçu du document





Poularde de Bresse truffée de la mère Brazier


Ingrédients :

• 1 fattened chicken of
Bresse of 1,8 kg





• · 1 truffle

• · 400 g of carrots

• · 2 branch of celery
• · 3 average onion
• · Cloves
• · 1 lemon
• · Table salt


· Pepper white Muntok



Preparation of
ingredients
Cut your truffle in small
strips and by means of a
knife, slide under the skin
the small strips of truffles.

• · 4 leeks

• · 200 g of white
turnips

Etapes :



Pepper and cross the
lemon cut in 2 on
everything the poultry and
restrain it.
Peel the onion and prick it
of 3 cloves.
Remove the green and the
roots of leeks and keep the
white.
Peel carrots and turnips,
clean the branch of celery.

Preparation
In a big pot pour 4 l of
water, salt and add
vegetables. Bring the water
to a boil and plunge the
fattened chicken there.
Let cook in small lasting
shivers 30 - 40 mn.
Bring out the fattened
chicken of the pot, cut it
and serve it surrounded
with vegetables.


Aperçu du document recette Adnot (English).pdf - page 1/1




Télécharger le fichier (PDF)


Télécharger
Formats alternatifs: ZIP




Documents similaires


recette adnot english
eatingwell lunch recipes for work web premium
recettes en anglais originales
banquet recipes volume 1
31 crockpot freezer meals for back to school
recettes cambodge 1

Sur le même sujet..




🚀  Page générée en 0.051s