Fichier PDF

Partage, hébergement, conversion et archivage facile de documents au format PDF

Partager un fichier Mes fichiers Convertir un fichier Boite à outils PDF Recherche PDF Aide ContactВТОР КОНКУРС .pdf


Nom original: ВТОР-КОНКУРС.pdf
Auteur: Elena

Ce document au format PDF 1.5 a été généré par Microsoft® Word 2010, et a été envoyé sur fichier-pdf.fr le 21/03/2017 à 19:05, depuis l'adresse IP 92.53.x.x. La présente page de téléchargement du fichier a été vue 205 fois.
Taille du document: 342 Ko (2 pages).
Confidentialité: fichier public
Télécharger le fichier (PDF)

Aperçu du document


ВТОР КОНКУРС ЗА СТУДЕНТСКИ
РАЗМЕНИ
(сезона 2017/2018)
На ден 21.03.2017 година, Македонската Медицинска Студентска Асоцијација објавува

ВТОР КОНКУРС ЗА СТУДЕНТСКИ РАЗМЕНИ
(сезона 2017/2018)

Сите заинтересирани кандидати да ги контактираат националните офицери за професионални и
истражувачки размени, Соња Граждани и Елена Јанчева на следните адреси:

macedonia_nore@yahoo.com
neo_macedonia@yahoo.com
или на телефонските броеви:

070/266033

070/212626

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА АПЛИКАЦИЈА:


Апликационен Формулар

(се подигнува и пополнува во просториите на ММСА, чини 150 денари)


Фотокопија на прва страна од индекс и последен заверен семестарУверение со оцени од деканат (да се испринта од www.medf.ukim.edu.mk)Фотокопија од сертификат за познавање на англиски јазик

ДОКУМЕНТИ КОИ ДОПОЛНИТЕЛНО ЌЕ СЕ БОДУВААТ:


Фотокопија од сертификати за учество на конгреси, проекти,
семинари, едукации и вонфакултетски активности од областа
на медицината.

БОДОВНИК
за доделување на студентски размени
По следниот бодовник се пресметуваат бодовите за добивање на студентските размени и се изработува
ранг листа.
КРИТЕРИУМИ ЗА БОДУВАЊЕ:


Година на студии – се множи со 1.5 бодаПросек – се множи со 0.5 бодаРабота во ММСАЗа искористена размена се одземаат 3 бодаУчество на конгреси, проекти, семинари, едукации и вонфакултетски активности од областа на
медицината (0.1 – 1.5 бода)**Дел одОрганизационен Комитет на ИМНК – 2 бодаДел од Организационен Комитет на 64то ИФМСА-ГС
– Координатор – 4 бода
– Асистент – 2.5 бодаЧлен на Извршен Одбор на ССММ – 4 бодаКоординатор на проект организиран од ССММ /Асистент на НО – 1.5 бода**Активен член на некој од одборите на ССММ – 1 бодДел од тим на некои од проектите организирани од ССММ (од 0.2 – 1 бод)

** потребно е да се достават сертификати

Слободни места:
2 истражувачки размени во Турција
....................................................................................... 250 евра
2 професионални размени во Турција
........................................................................................250 евра


ВТОР-КОНКУРС.pdf - page 1/2
ВТОР-КОНКУРС.pdf - page 2/2

Documents similaires


fichier pdf sans nom 1
lituanie
teamwear catalogue 2014
nieuwsbrief2
newsletter1
wave academic p presentation


Sur le même sujet..