carterestaurantSEPT2017.pdf


Aperçu du fichier PDF carterestaurantsept2017.pdf - page 5/8

Page 1 2 3 4 5 6 7 8



Aperçu texte


PATES / BURGERS / CLUB
PENNES BIO CARBONARA (organic penne pasta with egg yolk, bacon, cream,)

15.50

PENNES BIO AU SAUMON FRAIS, BASILIC ET CRÈME FRAICHE

15.50

(organic penne pasta with salmon, basilic, cream)

PENNES BIO AU PESTO MAISON (VEGETARIEN) (organic penne pasta with home made pesto)

13.50

HAMBURGER DE SALERS, BUN DU BOULANGER, COMTÉ, TOMATE, FRITES ET SALADE VERTE

17.00

Burger with Salers minced beef, bread from manzagol bakery, comté cheese, tomatoe, fries and salad

BACON BURGER DE SALERS, BUN BOULANGER, BACON, COMTÉ, TOMATE, FRITES ET SALADE VERTE

17.50

Burger with Salers minced beef, bread from the bakery, comté cheese, bacon, tomatoe, fries and salad

CLUB AU POULET :Pain de mie toasté, tartare de tomates, œuf, mayonnaise, frites et salade verte

17.00

Toasted white bread, chicken breast, chopped tomatoes, eggs, mayonnaise, fries and salad

VIANDES / MEAT
TARTARE DE SALERS POMMES FRITES ET SALADE VERTE

18.00

Raw minced Salers beef prepared with capers, onions, parsley, mustard, ketchup, worcester, tabasco, fries and salad

ENTRECOTE PLANCHÉE À LA FLEUR DE SEL SAUCE POIVRE DE MADAGASCAR, FRITES ET SALADE

26.50

Beef Rib eye steak prepared with salt flower, madagascar pepper sauce, fries and salad

POULET FERMIER DU PÉRIGORD LABEL ROUGE, POMMES GRENAILLES, SHITAKE ET HARICOTS VERTS

19.50

Free range chicken red label, grenailles potatoes, shitake mushrooms and french beans

CARPACCIO DE BŒUF AU PESTO ROUGE ET PARMESAN, POMMES FRITES ET SALADE

18.00

Beff carpaccio with red pesto dressing, parmesan, fries and salad

JOUE DE BŒUF CONFITE À LA BIÈRE MAISON, PETITS LÉGUMES FRAIS

20.00

Home made Low cooked Beef cheek prepared with beer, fresh vegetables

POISSONS / FISH
FILET DE DORADE ROYALE POÊLÉ, WOK DE LÉGUMES FRAIS AU BASILIC THAÏ

22.00

Royal sea bream filet, wok of fresh vegetables with thaï basil

DOS DE SAUMON ECOSSAIS LABEL ROUGE, QUINOA ET BEURRE DE YUZU

21.00

Scottish salmon Red Label with quinoa and yuzu butter sauce

BROCHETTE DE GAMBAS ET SAINT JAQUES SNAKÉES, RIZ SAUVAGE PARFUMÉ

24.00

Stick of tiger prawns and scallop, parfumed wild rice

COCOTTE DE MOULES MARINIÈRE OU À LA CRÈME, POMMES FRITES

18.00

Mussel prepared with white wine sauce or cream, French fries

VEGETARIEN
LASAGNE DE LÉGUMES FRAIS MAISON GRATINÉE A LA MOZZARELLA
Home made vegetables lasagnes gratinated mozzarella

16.50