Recherche PDF


Cet outil permet de trouver un fichier parmi les documents publics partagés par les utilisateurs de Fichier-PDF.fr.
Dernière mise à jour de la base de données: 29 novembre à 16:37 - Environ 390000 fichiers indexés.

Afficher résultats par page

Réponses pour «shume»:Total: 18 résultats - 0.05 secondes

FAKTI Page 07 Ermira Zyrakja 100%

E ENJTE/ 26 MAJ 2011 /WWW.FAKTIDITOR.COM DIASPORË 7 PIKËTAKIME ME ARTISTËT TANË NË MËRGATË Ermira Zyrakja një nga yjet e elitës muzikore shqiptare në Zvicër Kjo artiste ka studiuar për më se 16 vjet për piano dhe është diplomuar në Akademinë e Arteve në Tiranë, tash gati 20 vite jeton në Gjenevë, ku aktivitetin e saj profesional e alternon me koncerte, mësimdhënie dhe pjesëmarrjen në shumë aktivitete kulturore të komunitetit shqiptar në Zvicër, ndërsa që ka dhënë koncerte në SHBA, Angli, Francë, Irlandë, Greqi, Qipro etj Rexhep RIFATI Gjatë njëzet viteve të tranzicionit nga Shqipëria bashkë me qindra mija shqiptarë të larguar për një jetë më të mirë, janë edhe një pjesë e mirë e ajkës të elitës, përfshi edhe elitën e instrumentistëve e këngëtarëve të muzikës operistike, si Inva Mula, Ermonela Jaho, Saimir Pirgu, Tedi Papavrami, Eno Koço, Dhuarata Lazo Bejleri, Zija Bushi Bejleri, Fran Lufi, Edlira Dedja, Ermira Zyrakja, Klaidi Sahatçi, Aksinja Xhoja, Suela Mullai,Bledar Zajmi, Alda Dizdari e plot e plot të tjerë, të cilët zhvillojnë me sukses të plotë aktivitetin e tyre në skenat dhe metropolet e Evropës dhe botës, duke u kthyer në ambasadorët më reprezentativ të kombit e kulturës shqiptare.

https://www.fichier-pdf.fr/2011/06/02/fakti-page-07-ermira-zyrakja/

02/06/2011 www.fichier-pdf.fr

ADHESION ALBANAIS[6177] 95%

Kjo autonomi lejon më shumë fleksibilitet dhe përshtatshmëri për të qenë novatore në programet tona dhe për të përmbushur nevojat e komunitetit Singa Lyon, por gjithashtu nënkupton pavarësinë financiare dhe ndërtimin e një buxheti për të përballuar projektet.

https://www.fichier-pdf.fr/2018/07/12/adhesion-albanais6177/

12/07/2018 www.fichier-pdf.fr

listeS4 75%

https://www.fichier-pdf.fr/2011/03/12/listes4/

12/03/2011 www.fichier-pdf.fr

Catalogue Tarifs 75%

DISTRIBUTEUR Stéphane SHUM KIVAN Mobile:

https://www.fichier-pdf.fr/2013/03/14/catalogue-tarifs/

14/03/2013 www.fichier-pdf.fr

ter 75%

https://www.fichier-pdf.fr/2017/01/09/ter/

09/01/2017 www.fichier-pdf.fr

beamer 71%

https://www.fichier-pdf.fr/2013/10/25/beamer/

25/10/2013 www.fichier-pdf.fr

ENDURANCE DE KART CROSS 2013 67%

ENDURANCE DE KART CROSS 2013 :

https://www.fichier-pdf.fr/2013/09/05/endurance-de-kart-cross-2013/

05/09/2013 www.fichier-pdf.fr

ENDURANCE DE KART CROSS 2012 67%

ENDURANCE DE KART CROSS 2012 :

https://www.fichier-pdf.fr/2012/08/15/endurance-de-kart-cross-2012/

15/08/2012 www.fichier-pdf.fr

ENDURANCE DE KART CROSS 2010 67%

ENDURANCE DE KART CROSS 2010 :

https://www.fichier-pdf.fr/2010/08/12/kj0lkk8/

12/08/2010 www.fichier-pdf.fr

ENDURANCE DE KART CROSS 2011 67%

ENDURANCE DE KART CROSS 2011 :

https://www.fichier-pdf.fr/2011/08/25/endurance-de-kart-cross-2011/

25/08/2011 www.fichier-pdf.fr

pikler-sq 62%

Keto levizje te gjalla qe femija i ben me iniciativen e tij luajne nje rol shume te rendesishem ne zhvillimin e inteligjences :

https://www.fichier-pdf.fr/2013/04/18/pikler-sq/

18/04/2013 www.fichier-pdf.fr

Pierres 48%

Pierres Ramasser des cailloux, ça ne sert à rien.

https://www.fichier-pdf.fr/2010/01/25/5cam1rp/

25/01/2010 www.fichier-pdf.fr